Äntligen har jag kommit igång!

Handduksväven jag satte upp i stora vävstolen blev inte alls vad jag ville så den har stått sedan försommaren. Jag har velat fram och tillbaka säkert hundra gånger hur jag ska väva klart den när den nu inte blev som jag tänkt. Inte roligt heller för man blir ju lite besviken varje gång man tittar på vävstolen.

Men nu bestämde jag i alla fall att jag väver ut den med oblekt lintow så får jag vanliga handdukar att torka händerna på. Den är varpad i cottolin 22/2 av restgarner och solvad i en jättefin kypert på 8 skaft. Men jag väver ut den i tuskaft i alla fall för det blev snyggaste med det oblekta inslaget. =) Det känns lite fånigt att sitta och väva tuskaft på 8 skaft faktiskt. *rodnar lite grann*  Jag får skynda mig så ingen ser, he he.  Och jag måste väva ut den snabbt för jag måste sätta upp mattväv nu!

2 svar på ”Äntligen har jag kommit igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *