men ÅH vad jag är dålig på att blogga!

Bara för att det är mycket att göra. Vaddå ursäkt? Det tar typ 2 minuter att bara skriva HEJ. Jag blir faktiskt arg på mig själv. Skärp dig!

 

Just nu håller jag på med att avsluta första riktiga mattan (den jag petat upp så många gånger), spinna lite tunnare nålbindningsgarn och sätta upp en ylleväv i lilla vävstolen. MEN:

Det blev kallt. Hästarna fryser. Hönsen fryser. (Förresten är lilla söta Åsa sjuk och jag är rädd att hon avlider). JAG fryser. Duschstången gick sönder. Micron pajade. Dvs en helt normal vardag.

Och så kom jag på att barnen ju måste ha nysilverbestick! Bra idé, tycker jag fortfarande, men varför tänkte jag inte på att besticken måste ha fodral.? Och det tar en massa tid från vävningen att sy fodral. Eftersom allt jag gör tar en sån himla tid för min hjärna fungerar inte som den ska.  *irriterad på sig själv*.

Nåja. Det är som vanligt. Bryt ihop och kom igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *