Vaknade på fel sida

Ångest, ångest, ångest. Hur ska jag hinna? Ny infiltration i vår och nytt kök måste jag bygga. All stängsling måste göras om och det TIDIGT i vår. Och så måste vi dra om mot grannen som snott ett par hundra kvadrat av oss. Och honom vill jag INTE prata med. Och hur är det egentligen med barnen. Jag har haft oro i två veckor nu för att nåt är fel. :-(

Skit! Skitdag. Försökte med tre koppar kaffe på raken. Det hjälpte inte. Gick ut och mockade och gjorde stallet. Hjälpte inte. Fick nytt kaffe av Pelle. Gick in i lekrummet och kardade fyra rejäla kardflor på raken. Genomsvettig blev jag, så det rann om mig. Insåg att jag måste duscha. Hade en stunds ångest över Fkassan och att dom inte vill förstå. Jag har ingen aning om vad som händer om tre månader. Om vi måste sälja gården. Skitjobbigt att leva så.

Lukt av nybakade rågsiktskakor i hela huset… Går in i duschen och duschar riktigt hett och länge.

Det börjar kännas bättre nu. :-)  *hjärta* till Pelle som bakar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *