Lite tillbaka

Nu har äntligen livet börja gå sin gilla gång igen. Cancer-skräcken har lagt sig, operationen gick bra och jag har en bra prognos eftersom dom upptäckte det så tidigt. Mammografi FTW!

Jag har strålningen kvar, slapp cellgifterna, och det kommer att ta typ hela sommaren. Åka till Västerås VARJE dag (8 mil enkel resa) men det är som det är och alternativet att inte åka finns inte på kartan.

Denna vår har jag vävt ett ylle tyg, två mattor till samt lite småväskor till Medeltidsveckan i Visby. Jag ska stå och sälja mina alster torsdag och fredag och jag är SKITNERVÖS. Fast. Det är som det är. Och blir som det blir. Och får jag inget sålt så har jag i alla fall garn så det räcker till raggsockor i vinter. :-)  Bilder på alstren kommer. :-) Ylletyget var roligast, jag vävde gåsögon på 15 trampor (stora) på en varp i randigt växtfärgat grönt. Nöjd blev jag. :-)

På tur står en löpare i lilla vävstolen och kökshanddukar i ekologisk, färgväxande bomull med lintow som inslag. Ska bli jättekul! Jag hittade en ”engelsk handduksväv” i en jättegammal vävbok (från 1800-talet) som jag vill prova.

Hörs! Hejdå!

 

2 reaktion på “Lite tillbaka

  1. Och tyget gav hon bort till mig, och är SÅ FINT :D vi får lägga upp bilder här sedan när jag har sytt klart klänningen i det!

    • Jaaaa! Jag har bilder när jag vävde, ska försöka hitta dom och så lägger vi upp dom och bild på klänningen samtidigt. *känner sig proffsig*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *