En liten kort uppdatering. :-)

Har vävt en löpare till en kompis men den glömde jag ta kort på. :-)  Men nu har jag i alla fall satt upp ett ylletyg till dotra. Så lite bilder blir det. Fårö ullgarn (600 m/hg) i naturvitt och mörkt krapprött. 60-sked 1:1. Treskafts kypert. :-)  Jättekul att väva!

20131106 Ylletyg 1 20131106 Ylletyg 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Observera att jag struntar fullkomligt i kanterna eftersom dom ändå ska klippas bort.

 

 

 

 

 

 

 

2 svar på ”En liten kort uppdatering. :-)

  1. Ser att bästa du är igång ingen, kul att du är piggare. Saknar våra samtal, det var ett privilegium att få träffa dig o ha samtal som gav mig sååå mycket energi! O vilka fina mattor o annat du gör. Ta hand om dig. / AF Ullis

    • Tack rara du! Ja, jag börjar långsamt få krafterna åter. :-) Det är underbart att känna att man orkar nåt litet, inte bara är gnällig hela tiden. :-) Jag saknar dig med! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *