Jul 2011

Denna julen valde jag att väva löpare i enkel rosengång. Jag ville ha nåt traditionellt, något som såg ut som när jag var liten. Roligt var det och snabbt gick det, he he. Det roligaste var dock att jag efter jul upptäckte att baksidan på den långa löparen var snyggare än framsidan. Ja, ja. Så är livet!

 

3 svar på ”Jul 2011

 1. Hej!

  Vilka underbara juldukar. Har du lust att dela med dig av vävnotan till julduken i rosengång?

  Mvh Vamilla

  • Hej!
   Så roligt att du gillar dom. =) Jag delar så gärna med mig men jag var just nere och kollade min vävnota och den enda jag har full beskrivning på är den långa med återkommande ränder. Dom andra jag gjorde satt jag och fantiserade medans jag vävde och använde en massa restgarner. Ett elände när man kommer till andra sidan och den första sidan har försvunnit på vävbommen, he he. Men solvning och trampuppknytning har jag med. :-) Jag måste scanna in vävnotan och jag är inte så jättebra på våran kopiator men den kommer nån gång under kvällen förhoppningsvis. Jag tror att jag lägger upp den under en ny rubrik på siten – Vävnotor. Hör av dig igen om det är något som krånglar eller nåt som är oklart. =)

 2. Jag la den i direkt anslutning till bilden. inte för att jag tycker det blev snyggare utan för att jag inte klarade av att göra på nåt annat sätt, ha ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *